Rezervă online și plătește cu card Vacanță

exclusiv online

Glamping

În Grădina Ielelor

Când amesteci confortul cu pitorescul, esteticul cu funcționalul, glamour-ul cu camping-ul, rezultă un singur lucru: glamping. Adică acea formă excepțională de cazare, unică în lume, care îmbină cortul cu hotelul. Luxul cu rusticul.

Ca unii cărora le plac provocările și, mai ales, noul, nu puteam să nu facem asta. Așa că am construit, în Grădina Ielelor, un spațiu imens, de 60.000 mp, destinat glamping-ului. Avem așa: 4 unități de glamping, utilități complete (apă, toalete, dușuri, canalizare), vetre pentru foc, 2 lacuri cu pești, un foișor creat special pentru relaxare, pe stilul maur, iluminat perimetral pe panouri solare, umbră proprie pentru fiecare cort, plantație de arbuști fructiferi (zmeură, coacăze, mure), dar și plantație de afin, trandafiri, lavandă.

N-are cum să nu-ți tihnească. Fiindcă n-are cum să nu-ți placă: așternuturi proaspete, imaculate, care foșnesc sub tine; noptiere chic și paturi suficient de late ca să dormi ca ursu’; muzică ambientală în toalete, etc. Un deliciu pentru inima ta.

Glamping: Sezon 2024 din 3 Iunie

Oră check-in: după 14.00
Oră check-out: înainte de 12.00