Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Info Util

Întrebări frecvente

Camping înseamnă loc cu umbră naturală proprie, 80 mp, acces la utilități.
Glamping înseamnă, în Grădina Ielelor, două variante, cu doua sau doua + unu locuri. 

Fii pe pace. Arealul este împrejmuit total și avem nu știu câte camere video, inclusiv pe timp de noapte. În plus, punem la dispoziție seif, însă nu ne facem răspunzători de bunurile lăsate nesupravegheate în corturi sau în spațiile publice.

Avem apă curentă. Nu o numim, însă, potabilă, chiar dacă provine din puțul propriu, cu microbiologie verificată. Deci nu ne putem asuma răspunderea, în cazul în care cineva ia decizia să o bea.
Curentul este în regim autonom, alimentat din panouri solare, însă are putere DOAR pentru încărcare telefon și laptop. Nu oferim curent la rulote.
Avem, totodată, spațiu special amenajat pentru deversarea casetei de rulotă și a apelor gri.

Nu, doar în vetrele special amenajate.

Da, toate aceste detalii le vei găsi în planul tarifar. Oricum, grătarele sunt interzise după ora 22:00.

Da, însă permitem doar pescuitul sportiv, pe formula catch and release.

Da, e vorba despre foișorul în stil maur, unde vor putea fi utilizate narghilele. Copiii, prin urmare, nu vor avea acces.

Da, există un spațiu de joacă, în imediata vecinătate a terasei lacustre, unde copiii pot fi supravegheați. Atenție, însă, subliniem: supravegheați, lucru pe care voi va trebui să îl faceți. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru posibilele accidente, în cazul în care copilașii rămân singuri.

Nu veți rămâne flămânzi. Asta e clar. Avem catering la cerere, există restaurante în zona turistică din apropiere, sau poate facem împreună un grătar sau ceaun, caz în care noi vă oferim toată recuzita necesară, ca să puteți face treabă.