Aventuri, Noutăți, Timp Liber

Redefinește felul în care experimentezi natura: eco friendly & modern

Redefinește felul în care experimentezi natura: eco friendly & modern – Grădina Ielelor

FOTO: gradina-ielelor.ro

Dacă vrei să te trezești învăluit în aer curat de munte, înconjurat de sunetele armonioase ale naturii, dar și în mirosul de cafea proaspăt pregătită și cu aceleași condiții de confort ca într-un hotel, știm locul potrivit pentru tine. Află mai multe despre grădina magică, situată în punctul 0 al României, locul în care natura se împrietenește cu tine.

Obișnuiți cu ritmul vieții moderne, mulți dintre noi ne desprindem cu greu de condițiile de confort de acasă. O noapte cu cortul poate că pare o provocare pe care nu vrei să o experimentezi. Vrei să petreci timp în natură sau să creezi amintiri unice, dar nu știi unde te poți simți exact ca acasă?

Vrem să îți facem cunoștință cu Grădina Ielelor, un loc gândit special pentru cei care înțeleg și prețuiesc natura, care își doresc să petreacă timp savurând liniștea sau sunetele ei discrete, și care iubesc toate posibilitățile de a face mișcare în aer liber. Trasee de trekking, seri tematice, pescuit sportiv sau vizită la herghelia de lipițani de la Sâmbăta de Sus, Grădina Ielelor îți oferă oportunități nenumărate de a te bucura de natură.

Dacă vrei să vezi cum este să adormi în liniștea naturii și să admiri noaptea un cer presărat cu mai multe stele decât ai văzut vreodată, credem că ai nevoie de cel puțin o noapte în Grădină.

Grădina Ielelor este un resort de camping și glamping și evenimente, unic în România, dotat cu facilități moderne, integrate în designul prietenos cu natura în așa fel încât să asigure cele mai confortabile condiții pentru oaspeți. Conceput pentru intimitate, liniște și evadare din cotidian, acest colț de relaxare este pregătit să îți ofere o experiență cu totul deosebită și un refugiu perfect pentru a-ți încărca bateriile.

Natura este prietenoasă cu noi, deci alege un loc de camping prietenos cu ea

Importanța grijii pentru mediul înconjurător nu este un trend, este condiția de bază pentru un business etic. Grădina este iluminată perimetral cu ajutorul energiei solare și nu deversează apele menajere în râuri, atitudinea eco friendly fiind un mod de viață atât pentru cei care au conceput Grădina Ielelor, cât și pentru vizitatorii ei.

Doar dotările moderne care asigură confortul și aparatura de supraveghere hightech îți mai aduc aminte, discret, de cotidian. Dar acestea sunt un must, chiar și în natură.

Zona în care este amplasată Grădina Ielelor este una dintre cele mai frumoase din țară, cu peisaje liniștite și desprinse parcă din povești. Pentru ca impactul pe care resortul îl are asupra oamenilor și asupra naturii să fie unul pozitiv, fiecare aspect care poate face o diferență a fost tratat cu atenția cuvenită.

Concept unic în România

Grădina Ielelor este locul în care ești în completă armonie cu natura. Aici ne manifestăm grija față de mediu prin fiecare detaliu și ne putem bucura de condiții perfecte de confort fără să afectăm sau să poluăm spațiul din jurul nostru.

Grădina este singurul complex pentru camping și glamping din România complet off grid, care asigură electricitate și apă curentă doar prin resurse regenerabile. Întregul spațiu a fost conceput pentru ca cei care gândesc ca tine, care sunt conștienți de impactul pe care activitățile noastre le au asupra naturii, și își doresc să o protejeze și să o admire într-un mod responsabil.

Toată grădina este înconjurată de o cultură de cimbru sălbatic, ceea ce înseamnă că nici măcar țânțarii nu îți vor întrerupe relaxarea, pentru că cimbrul are proprietăți repelente.

Nature friendly, family friendly

Grădina Ielelor este potrivită pentru toți membrii familiei, mari sau mici. Conține inclusiv un loc de joacă, iar copiii pot alerga în curtea imensă (și sigură pentru ei), în timp ce părinții își beau cafeaua liniștiți.

Este locul perfect pentru a le arăta stelele noaptea, a rumeni bezele la focul de tabără și a pune în bagajul pentru acasă amintiri din copilărie.

Crezi că se vor plictisi? În grădină, toata lumea își găsește repede ceva de făcut și starea potrivită pentru activități interesante. 

Poți opta pentru echitație la herghelia din Sâmbăta de Sus – casa ultimilor lipițani ai României sau o plimbare pe Transfăgărășan, șoseaua care sparge norii și trece Carpații înspre Oltenia. Dacă ești fan trekking, Grădina Ielelor este punct de plecare pentru trasee montane impresionante în Munții Făgăraș. Dacă ești aventurier, poți explora parcul de distracții și tiroliene din zonă.

De la cicloturism, plimbări cu trăsura sau ATV, până la seri tematice la stâne și lecții de yoga retreat și pescuit sportiv, în lacurile Grădinii.

Natura ne scoate din ritmul static și fără energie și ne îndeamnă la mișcare. Știm că îți dorești să experimentezi activități inedite și să simți până la febră musculară bucuria de a fi afară.

Aruncă o privire pe activitățile în aer liber care îți vor ține sângele în mișcare și nu uita să faci loc în telefon pentru fotografii spectaculoase.

Grădina Ielelor este un resort imens, de 60.000 metri pătrați, destinat glamping-ului, campingului și organizării evenimentelor în cel mai impresionant peisaj natural 

Ce găsești aici?

FOTO: gradina-ielelor.ro

În Grădină există patru unități de glamping, dotate cu utilități complete (apă, toalete, dușuri, canalizare), vetre pentru foc, două lacuri cu pești, un foișor creat special pentru relaxare, în stil maur, iluminat perimetral cu panouri solare, umbră proprie pentru fiecare cort, plantație de arbuști fructiferi (zmeură, coacăze, mure), dar și plantație de afin, trandafiri și lavandă, care fac aerul din jur parfumat și irezistibil. Dacă îți dorești să campezi în mijlocul unui parc dendrologic, nu vei găsi alt loc asemenea grădinii.

Fiecare colțișor din grădină te îndeamnă la relaxare, îți oferă posibilitatea de a savura viața în alt ritm și îți lasă corpul și mintea să își refacă rezervele de energie.

O evadare în natură este exact ce ai nevoie pentru a-ți regla bioritmul și pentru a încuraja sistemul imunitar să facă față mai ușor răcelilor și alergiilor de sezon.

Camping în condiții de hotel de lux – se poate? Răspunsul este Da!

Închide ochii și imaginează-ți cum ar fi să dormi într-un cort în care pătrunde doar foșnetul copacilor și să te trezești cu mai multă energie ca niciodată. Când îți dorești o experiență de camping fără compromis de la confort, o destinație de glamping este locul în care te vei simți în largul tău.

FOTO: gradina-ielelor.ro

Pentru o experiență premium în natură, trebuie să încerci o noapte de glamping.

Din iunie 2022, în Grădina Ielelor te bucuri de cazare în corturi dotate cu: așternuturi proaspete, imaculate, papuci de casă de unică folosință, halat de baie nou-nouț, în care te învelești confortabil după duș; noptiere chic și paturi suficient de late, ultra comode.

Dacă ai nevoie de o pauză de relaxare sau doar îți dorești o experiență de camping așa cum nu ai mai încercat până acum, Grădina Ielelor te așteaptă cu brațele deschise.

Oricât am încerca să te convingem de avantajele acestui spațiu conceput cu respect pentru natura, în mijlocul ei primitor, este cel mai bine să vezi cu ochii tăi ce are de oferit. Grădina Ielelor te întâmpină cu amabilitate și confort.

Fă o rezervare și vino să experimentezi o noapte cu cortul în Grădina Ielelor.

https://gradina-ielelor.ro/